smafolk kinderkledingsmafolk kinderkleding

Smafolk is een Deens merk opgericht in 2005 en is te herkennen aan het gebruik van vrolijke kleuren en mooie, steeds wisselende, (allover) prints. Voor ieder kind is er wel een passende print te vinden. Alle kleding is gemaakt van 100% ecologisch katoen. Smafolk valt iets ruimer dan normaal.

www.smafolk.dk

 

 


lipfishLipfish

Lipfish is een Zweeds merk, opgericht in 2004 en ontworpen door Jenny Boije. Lipfish richt zich op het ontwerpen van kleurrijke en grappige kleding voor kinderen tot 5 jaar. Ieder kledingstuk is gemaakt met de gedachte dat jonge kinderen de behoefte hebben aan vrolijke en speelse kleding. Ieder shirt is dan ook voorzien van iets grappigs waar een kind mee kan spelen, zoals bijvoorbeeld de pootjes van een kikker die los hangen of een fotootje in de duikboot. Alle kleding is gemaakt van organisch katoen.

www.lipfish.com

 


Molo-Kids-logo
www.molo-kids.com

 


DUNS Sweden

DUNS Swedenduns sweden

 

Duns Sweden is een jong, hip Zweeds merk gestart in 2007. Iedere drie maanden komt er een kleurrijke nieuwe collectie uit. De vrolijke collectie bestaat uit leuke shirts, jurkjes, rompers en kruippakjes met fleurige, all-over prints. De speelse prints spreken kinderen aan. Alle kleding wordt gemaakt van zachte, soepele,100% biologisch katoen.

www.dunssweden.se

 


liandlo Cat shirtliandlo shirt Deer

liandlo kinderkleding

Liandlo is een jong Zweeds merk gestart in de lente van 2008. Vanaf de start is hun filosofie: kleding maken waar kinderen van houden, zachte kleertjes, waarin ze lekker kunnen bewegen en spelen. De shirts hebben allemaal vrolijke kleuren en zijn ontworpen met veel humor. Iets waar kinderen blij van worden. Alle kleding worden in beperkte oplage geproduceerd en is dus redelijk exclusief.
Verder vinden zij het belangrijk dat kinderen milieubewust opgroeien.
Daarom wordt alle kleding van Liandlo gemaakt van biologisch geteeld katoen en
draagt het het Öko-tex Keurmerk. Dit wil zeggen dat er geen schadelijke stoffen
gebruikt zijn tijdens het productieproces.

www.liandlo.com

 


 

langlogo
www.retro-rock-and-robots.comsnoozy sfeer 1snoozy sfeer 2snoozy

 

Snoozy is een Zweeds merk en familiebedrijf opgericht in 2007. De kleding van Snoozy is zo gemaakt dat het niet alleen fijn is om te dragen, maar ook leuk is om naar te kijken. De prints zijn gebaseerd op dingen die we dagelijks zien, dingen uit sprookjes en dingen uit de natuur. Ieder seizoen komen er nieuwe prints en kleuren bij. Alle kleding wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd.

www.snoozy.com

 


ubang


Ulla Bang is de ontwerpster van het Deense merk Ubang babblechat. Ubang staat voor kleding met vrolijke kleuren en grappige shirts. Van apen tot haaien en poezen tot dino’s. Bij de lange mouw shirts kan één mouw gebruikt worden als “handpop”, lekker klesten maar. Alle kleding heeft Öko-tex keurmerk, wat garandeert dat de kleding vrij is van schadelijke stoffen.

www.ubang.dk

 

 


pickopack logo simple
www.pickopack.se

 

 


 ej sikke lej

www.ejsikkelej.dk

 


danefaebannerwww.danefae.dk

 


freds world
www.fredsworld.dk
boogaloo cat

 


Maxomorra

www.maxomorra.com


 

www.wild.eu

Webwinkel met kinderkleding van Molo Kids, Lipfish, Smafolk, DUNS Sweden, Mala, Retro-Rock-and-Robots, Liandlo, Danefae, Ubang babblechat, Snoozy Scandinavia, Pick & Pack en Loeke Loek.
molo kids kinderkleding       smafolk kinderkleding    wild kinderkleding       liandlo kinderkleding      danefae kinderkleding      lipfish kinderkleding        retro-rock-and-robots kinderkleding 
freds world kinderkleding      maxomorra kinderkleding         boogaloo kinderkleding         pick & pack kinderugzakken           duns sweden kinderkleding           ej sikke lej        snoozy scandinavia kinderkleding     ubang kinderkleding